Trimsalon Chacha

Habitasse © Curabitur felis erat. Mauris Di Serif. Nullam lorem sapien

Voor  kleine en middenslag honden

Als u uw  hond naar een trimsalon brengt is het handig als u met een paar dingen rekening houdt. Zo is het handig om uw hond eerst goed uit te laten voordat u hem naar de trimsalon brengt. Er is niets zo vervelend voor een hond dan dat hij anderhalf uur op tafel moet staan met een volle blaas. Is het een regenachtige dag houd hier dan rekening mee. Laat hem iets eerder uit zodat hij in huis nog een beetje kan drogen en niet te nat in de trimsalon wordt gebracht. De hond wordt eerst geknipt of geschoren en dat kan niet als hij nat is.

Een pup voorbereiden op de trimsalon
Als u een pup aanschaft die naar een trimsalon gaat voor de verzorging dan is het handig om hem al voor te bereiden op de trimsalon. Dit kun u doen door
hem te laten wennen aan een borstel en kam. Ook door hem te laten wennen aan geluiden als de föhn en door hem te laten wennen aan water.
Bezoek trimsalon
Als u uw hond naar de trimsalon brengt is het belangrijk om bijzonderheden door te geven. Als uw hond loops is of vlooien of een huid probleem heeft geef dit dan
even door. Ook als hij ergens pijn heeft is het belangrijk om dit door te geven. Tijdens het trimmen kan ik daar rekening mee houden.

Prijslijst >>

Grootmoeders Tips>>

Tips>>

Galerie>>

Voorwaarden>>